Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια, έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους, μέσα από τα έξι Κέντρα της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Με την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία ετησίως, αγωνίζονται σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο. Πάνω από το 60% των παιδιών της αναγνωρισμένης Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ, καταφέρνουν να ενταχθούν στις πρώτες τάξης του γενικού Δημοτικού Σχολείου.

Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη και αξιοποιείται σε θεραπείες και στήριξη των καινοτόμων ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών της.

Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σ’ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής. Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σ’ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής.

www.elepap.gr - www.gennaiapaidia.gr


ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Αθήνας, Κόνωνος 16, 11634 Αθήνα • Τηλ.: 210 7254726 • E-mail: epikoinonia@elepap.gr
ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, 45500 Ιωάννινα • Τηλ: 2651036480 • E-mail: admin_ioan@elepap.gr
ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, Ελαιώνες Πυλαίας, 55536 Θεσσαλονίκη • Τηλ: 2310318218 • E-mail: admin_thes@elepap.gr